Wie een bedrijf heeft, of dit wil opzetten of overnemen, kan niet zonder juridisch advies. Ondeugdelijke contracten kunnen een goede zakelijke relatie teniet doen. Wij adviseren (startende) bedrijven en instellingen en verlenen – waar nodig – juridische bijstand.

Juridische bedrijfsvoering

Algemene voorwaarden en contracten, geschillen met kopers en leveranciers: ondernemers hebben tegenwoordig een brede juridische kennis nodig om geen onverantwoorde risico’s te lopen. Wetten en regels zijn ingewikkeld en veranderen bovendien voortdurend.

Daardoor is het met name voor bedrijven en instellingen zonder juridische afdeling vrijwel onmogelijk om juridische zaken zelf uit te voeren of op te lossen. Starters geven in hun enthousiasme de juridische aspecten geen prioriteit. Het inschakelen van een juridisch expert bij de bedrijfsvoering is daarom geen overbodige luxe.

Wat wij doen

Dankzij onze jarenlange expertise kunnen wij u helpen bij het opstellen en beoordelen van overeenkomsten of het oprichten van een bedrijf of het overnemen van een bestaande onderneming. Ook kunnen wij bijvoorbeeld uw juridische documenten controleren, aanpassen en – als u deze nog niet heeft – voor u opstellen.